Ajutor în creştere, lactaţie şi convalescenţă

Perioada de gestație și lactație determină variații importante din punct de vedere al nevoilor nutriționale, iar femelele ce urmează să aibă pui trebuie să beneficieze de o alimentație cu aport energetic ridicat, alcătuită dintr-o hrană ușor digestibilă și echilibrată în privința aportului de minerale și vitamine pentru ca femela să câștige în greutate iar puii să se nască și să crească sănătoși.

Alte perioade solicitante nutrițional sunt convalescența, în care alimentația trebuie să susțină organismul în vederea recuperării, perioada de creștere, în care o alimentație dezechilibrată poate duce la carențe nutriționale.

GrowON

Grow-ON este un supliment nutraceutic cu o compoziție unică și exclusivă, dezvoltat de specialiștii Veteco pentru a ajuta câinii şi pisicile în perioadele de creștere, gestație, lactație şi convalescență.

Grow-ON înglobează ingrediente de calitate și tehnologii inovatoare care asigură administrarea uşoară și o complianță ridicată.

Grow-ON face parte din gama de suplimente Petswell, dezvoltată în urma unei cercetări originale, sub atenta supraveghere și îndrumare a echipei de medici și specialiști Veteco.

Dacă observi oricare dintre aceste comportamente la câinele tău fără o cauză evidentă, ar putea fi momentul să îl aduci la veterinarul pentru a fi examinat pentru dureri articulare și pentru a stabili afecțiunile care stau la baza acestora.

Scopul produsului

• Susține dezvoltarea armonioasă a puilor în perioadele critice de creștere.

• Ajută în dezvoltarea și menținerea sănătății oaselor și a dinților datorită aportului ideal de calciu și fosfor 2:1.

• Potrivit pentru juniorii din rasele de talie mare în perioadele de creștere rapidă.

• Sprijină dezvoltarea musculară și creșterea sănătoasă.

• Corectează deficiențele alimentare.

• Susține gestația și lactația prin aportul adecvat de minerale, vitamine și aminoacizi esențiali.

• Menține nivelul optim de energie și vitalitate.

• Joacă un rol benefic în recuperare și convalescență, după intervenții chirurgicale, boală sau traume.

Factori de diferențiere

A. Produs de o puritate mult mai mare, cu mult mai puțini aditivi decât Pet Phos Croissance Special Grand Chien cu aceleași ingrediente active – comprimatul de Pet Phos conține mai puțin de 10% ingrediente active (din pastila de 8g doar 8,15% sunt ingrediente active restul fiind aditivi și substanțe aromatizate).

B. Substanțele active din GROW-ON sunt supradozate în așa fel încât să asigurăm o eficacitate de aproape 100% a ingredientelor în ultima zi de valabilitate: în general pe perioada de valabilitate principiile active din suplimentele nutraceutice se degradează și treptat își pierd din efectele benefice.

C. Comprimat divizibil mai mic astfel este ușor de administrat: 1 cp/20Kg dacă câinele primește hrană industrială.

D. Formula îmbunătățită cu mai puțini aditivi și excipienți păstrând aceeași eficiență și palatabilitate.

E. FlowTaste™ este o tehnologie inovatoare dezvoltată pentru a îmbunătăți palatabilitatea comprimatelor și suplimentelor pentru animale de companie. Această tehnologie se concentrează pe crearea unei experiențe gustative plăcute pentru animale, făcând administrarea medicamentelor sau a suplimentelor mai ușoară și mai plăcută pentru acestea.

Iată câteva aspecte relevante despre această tehnologie:

1. Mascarea gustului neplăcut: Unele comprimate sau suplimente pot avea un gust neplăcut sau amar, ceea ce poate fi dezagreabil pentru animalele de companie. Tehnologia FlowTaste™ se concentrează pe mascarea acestor gusturi neplăcute prin adăugarea de arome și a altor ingrediente gustative care acoperă sau neutralizează gustul neplăcut al ingredientelor active.

2. Arome atractive: FlowTaste™ utilizează arome atrăgătoare și apetisante pentru a face comprimatele irezistibile pentru animalele de companie.

3. Tehnologie de încapsulare: FlowTaste™ utilizează tehnici de încapsulare pentru a păstra aromele și gusturile plăcute în interiorul comprimatelor. Aceasta ajută la menținerea aromei și gustului pe termen lung, animalele de companie vor găsi comprimatele atractive chiar și după o perioadă lungă de depozitare.

4. Studii de acceptabilitate: Pentru a dezvolta și a valida eficacitatea tehnologiei FlowTaste™ , se efectuează studii de acceptabilitate pe animale de companie. Aceste studii implică testarea gustului, a aromei și a palatabilității comprimatelor îmbunătățite pentru a se asigura că acestea sunt bine primite și consumate de către animale.

5. Personalizarea gustului: Tehnologia FlowTaste™ poate fi personalizată pentru a se potrivi preferințelor specifice animalelor de companie. De exemplu, pot fi dezvoltate arome specifice de carne sau pește pentru câini şi arome specifice de pui sau pește pentru pisici.

Compoziţia Grow-ON

● Biotină ● Vitamina B1 (tiamină) ● Vitamina B2 (riboflavină) ● Vitamina B12 ● Vitamina A ● Vitamina E ● Pantotenat de calciu (vitamina B5) ● Vitamina C ● Niacinamidă (vitamina B3) ● Saccharomyces cerevisiae (este o tulpină de drojdie bogată în substanţe nutritive și probiotice benefice) ● Calciu ● Fosfor ● Colină ● Magneziu ● Compuși de oligoelemente:

- Sulfat de fier (II) heptahidrat

- Sulfat de mangan monohidrat

- Iodură de potasiu

● Aminoacizi:

- L-arginină

- L-lizină monoclorhidrat

Modalitate de administrare:

• Câini în perioada de creștere:

- În cazul hranei industriale: 1 comprimat/zi/20 kg;

- Dacă este vorba de hrană preparată în casă: 3 comprimate/zi/20 kg.

• Câini în perioada de gestație sau femele care alăptează:

- În cazul hranei industriale: 1 comprimat/zi/30 kg;

- Dacă este vorba de hrană preparată în casă: 3 comprimate/zi/30 kg.

În concluzie, complexul multivitaminic GROW-ON prin compoziția unică și exclusivă, reprezintă o soluție excelentă pentru a susține sănătatea generală a câinilor și pisicilor în perioadele de creștere, gestație, lactație și convalescență.

Alege suplimentele din gama Petswell pentru a susține o nutriţie sănătoasă a animalelor de companie și pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.

Previous
Previous

Vitaminele necesare pentru un sistem imunitar puternic

Next
Next

Bolile articulare ale animalelor de companie