Cum îți dai seama că animalul tău suferă de dureri articulare?

Nimeni nu îți cunoaște câinele sau pisica mai bine decât tine. Cu toate acestea, deseori animalele au un mod uimitor de a ne ascunde anumite lucruri, chiar dacă suntem atât de aproape de ele în fiecare zi.

Nu e ușor de stabilit dacă animalul de companie (fie el câine sau pisică) suferă de dureri articulare. Prietenii noștri necuvântători au tendința de a fi oarecum stoici și, atunci când sunt tineri, continuă adesea să se joace cu entuziasm, înrăutățindu-și starea.

Acestea fiind spuse, iată câteva dintre cele mai comune simptome ale durerilor articulare pe care le poate manifesta animalul tău de companie:

● Letargie

● Șchiopătat și rigiditate

● Se ridică sau se așează greu

● Evită scările sau le urcă foarte încet

● Evită să sară în pat sau pe canapea

● Pierderea poftei de mâncare

● Iritabilitate

● Depresie

● Alunecare frecventă în timpul deplasării

● Lingerea, mestecarea sau mușcarea zonei afectate

Dacă observi oricare dintre aceste comportamente la câinele tău fără o cauză evidentă, ar putea fi momentul să îl aduci la veterinarul pentru a fi examinat pentru dureri articulare și pentru a stabili afecțiunile care stau la baza acestora.

Tratamentul

Tratamentul adecvat pentru durerea articulară și cauza care stă la baza ei variază în funcție de severitatea acesteia și de cauza specifică. Afecțiuni precum displazia de șold sau de cot vor necesita intervenție chirurgicală pentru a fi corectate, în timp ce unele afecțiuni articulare degenerative, dacă sunt depistate la timp, pot fi tratate printr-o combinație de nutriție, reabilitare și exerciții fizice prescrise de către medicul veterinar.

În timp ce tratamentul specific poate varia de la caz la caz, scopul tratamentului este de a readuce animalul la nivelul obișnuit de activitate și mobilitate. Acest lucru este deosebit de important pentru sănătatea sa pe termen lung, deoarece mușchii bine dezvoltați din jurul articulațiilor vor contribui de fapt la reducerea sarcinii pe care articulațiile respective trebuie să o suporte singure. Un animal activ este un animal sănătos.

Soluția JointON

Joint-ON este un supliment nutraceutic de ultimă generație, destinat câinilor și pisicilor pentru a susține metabolismul și buna funcționare a articulațiilor.

Acesta conține o combinație unică de ingrediente, printre care se numără: Glucozamina, condroitina, MSM, acid hialuronic, colagen tip 2, curcumina și ulei de semințe de cânepă bogat în CBD.

Fiecare ingredient are abilități unice și contribuie la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor, reducerea inflamației și disconfortului asociate cu afecțiunile osteoarticulare.

Formula sa este îmbunătățită de tehnologii inovatoare precum CASPEROME®, CAVACURMIN® și Collavant®n2, care optimizează eficacitatea ingredientelor și asigură o absorbție optimă a acestora în organism.

Folosirea regulată a Joint-ON poate duce la îmbunătățiri semnificative ale mobilității și confortului articulațiilor animalului, permițându-i să se bucure în continuare de o calitate bună a vieții. În plus, toate ingredientele sunt de înaltă calitate, sigure și naturale, ceea ce îți oferă o opțiune de încredere pentru sprijinirea sănătății animalului tău.

Joint-ON face parte din gama de suplimente Petswell, dezvoltată în urma unei cercetări originale, sub atenta supraveghere și îndrumare a echipei de medici și specialiști Veteco.

Întreabă-ți veterinarul despre Joint-ON și despre celelalte produse din gama Petswell.

Alege suplimentele din gama Petswell pentru a-ți proteja animalul de companie împotriva bolilor și pentru a-i îmbunătăți calitatea vieții.

Previous
Previous

Ingrediente pentru articulații sănătoase

Next
Next

Bolile cardiace ale animalelor de companie