Ingrediente pentru o inimă sănătoasă

Animalele reușesc foarte bine să ascundă bolile de inimă, deoarece nu ne pot spune cum se simt.

Câinii fie se nasc cu probleme cardiace - numite anomalii congenitale - fie au boli cardiace degenerative legate de vârstă. Aceste probleme sunt mai frecvente la unele rase decât la altele, dar pot apărea la orice câine.

Examinările anuale oferă veterinarilor posibilitatea de a detecta simptomele bolilor de inimă, cum ar fi un suflu cardiac sau bătăi neregulate ale inimii. Asigurați-vă că inima lor este ascultată în fiecare an, astfel încât, dacă apare un murmur sau o aritmie, să o prindeți din timp.

Pentru un sistem cardiovascular sănătos și puternic, animalele au nevoie de un stil de viață activ, de o alimentație bună și de un ajutor nutritiv complementar.

De aceea, specialiștii Veteco au dezvoltat Cardi-ON, un supliment destinat câinilor și pisicilor pentru a susține metabolismul cardiovascular și sănătatea sistemului circulator.

Cardi-ON este un supliment nutraceutic cu o compoziție unică și exclusivă, care înglobează ingrediente de calitate și tehnologii inovatoare. Acestea asigură administrare ușoară și o complianță ridicată, atât a animalului, cât și a proprietarului.

Compoziția CadiON și rolul substanțelor active

1. L-Carnitina este un aminoacid care ajută la reducerea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea fluxului sanguin și la reducerea nivelului de grăsimi din sângele animalelor de companie.

2. Uleiul de pește (Omega 3 cu concentrație ridicată de EPA – acid eicosapentaenoic) ajută la reducerea inflamației, la îmbunătățirea circulației sanguine și la scăderea riscului de boli cardiace.

3. Crataegus Oxyacantha (Păducelul) susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular. Substanțele active din păducel ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și la reducerea tensiunii arteriale, ceea ce poate fi benefic pentru animalele de companie cu afecțiuni cardiovasculare.

4. Taurina este un aminoacid obligatoriu în metabolismul cardiac, care ajută la menținerea sănătății inimii, la îmbunătățirea fluxului sanguin, la reducerea tensiunii arteriale, la prevenirea formării cheagurilor de sânge, la eficientizarea contractilității miocardului și la reducerea stresul oxidativ.

5. Vitamina C este un antioxidant puternic care ajută la reducerea inflamației și la protejarea celulelor inimii de stresul oxidativ. De asemenea, vitamina C poate ajuta la îmbunătățirea funcției endoteliale și la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

6. Vitamina E este o vitamină solubilă în grăsimi, are un rol important în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, în reglarea tensiunii arteriale și este un puternic antiinflamator. Este importantă în prevenirea aterosclerozei și a altor boli cardiovasculare, deoarece inflamația duce la acumularea de plăci de aterom în vasele de sânge.

7. Coenzima Q10 crește producția de energie în celulele cardiace, ducând la eficientizarea contracțiilor inimii, la reducerea consumului de oxigen al inimii și la îmbunătățirea fluxului sanguin. CoQ10 ajută la reglarea tensiunii arteriale prin reducerea rezistenței vasculare periferice.

8. Acidul gamma-linolenic (GLA) este un acid gras esențial care reduce riscul de ateroscleroză și de alte boli cardiovasculare. Mai mult de atât, GLA are efect vasodilatator și antiinflamator, care poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a stresului oxidativ.

9. Citratul de magneziu – ajută la îmbunătățirea contractilității inimii și a eficienței pompei cardiace, la reglarea tensiunii arteriale prin relaxarea pereților arterelor, la prevenirea aritmiilor și a formării cheagurilor de sânge. Citratul este forma de magneziu cu cea mai mare biodisponibilitate.

Scopul produsului

• încurajează buna funcționare a sistemului cardiovascular

• susține funcția cardiacă ș încurajează contractilitatea miocardului

• reduce stresul oxidativ

• reprezintă un suport geriatric, în special pentru câinii ș pisicile cu predispoziție de boala cardiacă

Factori de diferențiere

Succesul unui plan terapeutic depinde de complianța proprietarului animalului. Dacă produsul este ușor de administrat,

atunci complianța va fi ridicată, iar planul terapeutic va avea succes. Complianța Cardi-ON este asigurată de:

• forma galenică de gel pentru palatabilitate ridicată.

• flaconul etanș care permite administrarea produsului în orice poziție.

• tehnologia FlowDose™ - inovație tehnologică care permite prepararea de emulsii și microemulsii cu omogenitate

permanentă și cu o textură care admite ajustarea unor doze reproductibile, astfel încât să ofere utilizatorului cea mai

bună experiență posibilă. Această tehnologie garantează doza ideală administrată într-un mod simplu.

• combinația unică și ideală de substanțe active pentru susținerea metabolismului sistemului cardiovascular, care

conține absolut toate elementele validate clinic ce ajută la menținerea sănătății inimii.

• tehnologia brevetată de livrare a coenzimei Q10 CAVAQ10® - folosește o metodă inovatoare prin care CoQ10 este

încapsulată în microsfere de Ciclodextrine (microsfere de ulei), ceea ce îmbunătățește biodisponibilitatea și eficiența

CoQ10 de pana la opt ori faţă de preparatele clasice.

În concluzie, suplimentul nutraceutic Cardi-ON, prin compoziția unică și exclusivă, este o alegere sigură și eficientă pentru a ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare și la îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular la câini și pisici.

Cardi-ON face parte din gama de suplimente Petswell, dezvoltată în urma unei cercetări originale, sub atenta supraveghere și îndrumare a echipei de medici și specialiști Veteco.

Alege suplimentele din gama Petswell pentru a proteja animalele de companie împotriva bolilor și pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.

Previous
Previous

Bolile cardiace ale animalelor de companie

Next
Next

Semne că pisica ta te iubește