Semne că pisica ta te iubește

Pisicile sunt cunoscute pentru faptul că sunt independente, dar asta nu înseamnă că nu-și iubesc stăpânii. Semnele de dragoste și afecțiune felină pot fi subtile și mai greu de sesizat, mai ales în comparație cu dragostea directă și evidentă a câinilor. Iată câteva semne că pisica ta te iubește:

Clipește lent cu ambii ochi

Unul dintre cele mai clare semne că pisica te iubește este că aceasta clipește lent când se uită la tine. Când pisica închide ușor ochii, apoi îi deschide leneș, înseamnă că se simte bine și în siguranță în compania ta. Acest clipit lent se poate traduce drept un “Te iubesc”. Dacă dorești să îi răspunzi, o poți privi în același mod, iar aceasta va înțelege foarte bine ceea ce vrei să îi transmiți.

Se “lovește” cu capul de tine

Știi acele momente în care pisica se aruncă pur și simplu cu capul în tine și împinge cu forță? Ei bine, nu înseamnă că pisica este agresivă, ci este un semn de iubire, fiind un comportament învățat încă de când aceasta era pui și se afla împreună cu frații și cu mămica ei.

Te urmărește

Dacă pisica ta insistă să te urmeze peste tot – la baie, în bucătărie, în pat – este un semn sigur că pisica ta te iubește și te vrea lângă ea.

Îți aduce cadouri

Bineînțeles că nu îți va dărui pantofii doriți. Dar va face ceva din toată inima și care ar trebui să îți arate în același timp talentul său de vânător. Chiar dacă tu nu te bucuri atunci când vezi păsări sau șoricei, tot ar trebui să îi apreciezi cadoul.

E comunicativă

Mieunatul pozitiv este o exprimare a nevoii de interacțiune, de prezență și înseamnă că aveți o conexiune cu adevărat puternică. Nu ai văzut că la musafiri nu face așa? Uneori, poți avea impresia că pisicile înțeleg când le vorbești, așa că nu ezita să îi răspunzi.

Doarme în apropierea ta

Dacă pisica alege să nu doarmă în culcușul ei, ci se întinde pe birou atunci când muncești sau în pat lângă tine, e clar: pisica te iubește. Din nou, vorbim de dorința de a-ți fi aproape și asta arată că animăluțul are completă încredere în tine.

Își expune burta

Când pisica stă cu lăbuțele și cu burtica în sus, e semnul suprem de încredere și siguranță. O astfel de poziție le lasă complet vulnerabile în fața unor eventuale atacuri. Printre altele, îți arată că are încredere completă în tine și încrederea merge mână în mână cu iubirea.

Se freacă de picioarele tale

Dacă pisica nu se mai satură de picioarele tale, înseamnă în limbajul pisicii „Eu sunt a ta și tu ești al meu”.

Te linge

E simplu de înțeles de ce te linge pisica. Este clar că te consideră parte din familia sa felină și vrea să " îți îngrijească blănița ". În același timp, îți spune că îi place foarte mult de tine. Așa că dacă pisica ta arată acest comportament față de tine, poți să fii bucuros și onorat.

Își ține coada sub forma unui semn de întrebare

Dacă coada pisicii e sub forma unui semn de întrebare, asta înseamnă „Te iubesc”. Chiar și când coada stă în sus, acest lucru arată afecțiune, încredere și faptul că pisica își iubește stăpânul.

Îți “frământă” corpul

Pisica are acest obicei de a frământa cu labuţele de pe vremea când era pui și voia să stimuleze producția de lapte a mamei. Dacă pisica ta este adultă, frământarea arată satisfacție completă, bucurie și faptul că te adoră.

Pisicile pot fi animale capricioase și independente, care acceptă iubirea doar în anumite condiții. Însă, ele își arată dragostea față de stăpânii lor în fiecare zi, în moduri interesante. Nu ezita să îi arăți și tu felinei tale că o iubești și să îi oferi o îngrijire adecvată, inclusiv făcându-i controale veterinare reglate și la inimă, deoarece boala cardiacă reprezintă aproximativ 10- 15% din toate cazurile medicale observate.

Soluția Cardi-ON

Cardi-ON este un supliment nutraceutic de ultimă generație, destinat câinilor și pisicilor pentru a ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare și la îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular.

Acesta conține o combinație unică de ingrediente, printre care se numără: L-Carnitină Ulei de pește (Omega 3),Crataegus Oxyacantha (Păducel), Coenzima Q10, Acid gamma-linolenic.

Fiecare ingredient are abilități unice și contribuie la menținerea sănătății inimii și încurajează contractilitatea miocardului.

Formula sa este îmbunătățită de tehnologii inovatoare precum tehnologia FlowDoseTM care garantează doza ideală administrată într-un mod simplu sau tehnologia CAVAQ10®, care optimizează eficacitatea ingredientelor și asigură o absorbție optimă a acestora în organism.

Folosirea regulată a Cardi-ON poate duce la îmbunătățiri semnificative a funcției cardiace a animalului, permițându-i să se bucure în continuare de o calitate bună a vieții. În plus, toate ingredientele sunt de înaltă calitate, sigure și naturale, ceea ce îți oferă o opțiune de încredere pentru sprijinirea sănătății animalului tău.

Cardi-ON face parte din gama de suplimente Petswell, dezvoltată în urma unei cercetări originale, sub atenta supraveghere si îndrumare a echipei de medici și specialiști Veteco.

Întreabă-ți veterinarul despre Cardi-ON și despre celelalte produse din gama Petswell.
Alege suplimentele din gama Petswell pentru a-ți proteja animalul de companie împotriva bolilor și pentru a-i îmbunătăți calitatea vieții.

Previous
Previous

Ingrediente pentru o inimă sănătoasă

Next
Next

Muzică pentru câinele tău?